Over mij

nieuwe profielfoto

Hallo! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Mijn naam is Liz en ik ben 19 jaar. Doordeweeks reis ik vanuit een klein dorpje met de trein naar Amsterdam, waar ik communicatie-en informatiewetenschappen studeer aan de VU. Naast studeren vul ik mijn vrije tijd op met het doen van leuke dingen. Ik heb geweldige vriendinnen waar ik graag mee ga shoppen, lunchen en kletsen. Verder: hou ik van lezen – doe ik aan yoga – denk ik altijd aan eten (en kan ik het vaak niet weerstaan) – ben ik graag creatief bezig – leef ik op lijstjes – schrijf ik af en toe wat – word ik blij van het bos – kom ik de dag door met gratis OV en een kop koffie –  hou ik van reizen – hou ik nog meer van mijn vriend – en hou ik bovenal ontzettend van het leven!

Over mijn blog

Ik ben opgegroeid als kleine zusje in een gezin van drie. Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd bijnamen gehad; koosnaampjes. Hoe ze er iedere keer op kwamen weet ik niet, maar ik ben in mijn leven wel een stuk of tien naamsveranderingen ondergaan; de ene nog gekker dan de ander. Mijn huidige bijnaam, die ik al een paar jaar mag behouden, is ‘mus’. Dus toen het moeilijkste gedeelte kwam, namelijk het verzinnen van een naam voor mijn blog, had ik al snel iets met mus in mijn hoofd. En aangezien dit een persoonlijk blog is met recepten, creatieve ideeën en voornamelijk columns; is de naam geworden: Columus.

Columns

Ik noem het columns, maar je kunt het nog beter zien als hersenspinsels, mooie ideeën of verhalen waarvan ik het waard vind om ze op te schrijven!

Recepten

Ik hou van eten en het liefste maak ik alles zelf. Bij recepten kun je lekkere gerechten vinden die ik heb gevonden in kookboeken, van anderen heb gehoord of zelf heb verzonnen. De meeste lekker snel en simpel te maken – want niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan!

Lifestyle

Mooie boeken die ik gelezen heb, creatieve ideeën die ik heb opgedaan of vakantiebestemmingen waar ik ben geweest: ook díe vind ik het waard om op mijn blog te plaatsen.


Veel leesplezier!

 

Geef een reactie

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén