Tosti met champignon en ui - columus

Deze Hollandse tosti is in een handomdraai klaar en is een heerlijke variant op de ‘gewone’ tosti ham kaas.

Schermafbeelding 2016-01-09 om 15.04.23

‘Guilty Pleasures Kookboek’ – Sabine Koning. www.ohmyfoodness.nl

Sinds kerst ben ik de gelukkige eigenaar van het Guilty Pleasures Kookboek van Sabine Koning. En wauw, wat een heerlijk boek! ‘Als je zondigt, doe het dan goed.’ Dát heeft Sabine van ohmyfoodness.nl wel door!

Wat heb je nodig?

Voor 1 tosti:

  • 2 bruine of witte boterhammen
  • kaas
  • 2 plakken ham
  • 6 champignons
  • 1 ui

Wat moet je doen?

Een tosti maken kan iedereen!

1. Neem ongeveer 6 champignons en snijd deze in kleine stukjes.

2. Pel een ui en snijd de helft ervan in ringen.

3. Bak de champignons en uien met een beetje boter bruin in een koekenpan.

4. Pak een boterham en beleg deze rijkelijk met ham en kaas (voor de liefhebbers: besmeer de boterham eerst met een beetje roomboter).

5. Verdeel hier vervolgens het ui- en champignonmengsel over.

6. Doe de tweede boterham erop en stop hem voor een paar minuten in het tosti-ijzer.

Tosti met champignon en ui - columus